window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8');

WONEN IN VALKENSWAARD

Op de locatie waar nu nog Driessen Autogroep staat, ontwikkelt Van Stiphout op loopafstand van het centrum van Valkenswaard een bijzonder nieuwbouwproject. Met 16 rijwoningen, 46 appartementen en een parkeerkelder, krijgt Valkenswaard er een mooi woningaanbod bij. Door de variatie in woningtypen en het aanbod van appartementen met verschillende oppervlakten ontstaat er een interessant woonproduct voor meerdere doelgroepen.

 

46 appartementen

16 eengezinswoningen

Met aandacht voor duurzaamheid

De woningen in dit nieuwbouwplan worden ontworpen door architectenbureau Marquart Architecten. De woningen worden ontwikkeld met aandacht voor wooncomfort en duurzaamheid.

NABIJ HET CENTRUM VAN VALKENSWAARD

Het nieuwbouwproject ligt op slechts 750 meter van het centrum van Valkenswaard. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u dus niet ver! Woont u in het gezellige Valkenswaard, dan bent u verzekerd van een veelzijdige woonomgeving. De dorpskern heeft een verassend veelzijdig aanbod in winkels, restaurants en terrasjes. En in de directe woonomgeving vindt u tal van natuurgebieden voor recreatie. Heerlijk varen op de Dommel, ontdekken bij Natuurpoort de Malpie of een uitgebreide wandeling door het Leenderbos. En heeft u eens zin in een middagje uitgebreid winkelen, dan kunt u terecht in de nabijgelegen lichtstad Eindhoven.

Nieuws en updates

Hier vind je het laatste nieuws over de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan.

27 januari 2020

Autodealer Driessen maakt plaats voor appartementen en starterswoningen

Lees verder
26 januari 2020

Appartementencomplex op terrein Driessen

Lees verder

Blijf op de hoogte!
Schrijf uzelf in de voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.