window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8');

Appartementen in de Valkenier (vanaf €442.500 v.o.n.)

In totaal komen er 46 appartementen beschikbaar in de Valkenier. Kenmerkend voor deze appartementen is de ruime opzet, het gemak van gelijkvloers wonen en de luxe badkamer met Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen. Geheel gericht op je comfort dus! De appartementen bevinden zich in het elegante gebouw dat opvalt door de bijzondere architectuur met verspringende woonlagen, die trapsgewijs zijn opgebouwd.

Je appartement bereik je via de trap en de lift, dus ook als je op de vierde – en bovenste – verdieping woont, sta je zó bij je voordeur. Je auto heeft een eigen plek in de half verdiepte parkeergarage; veilig en uit het zicht. Geniet vanaf je ruime terras of balkon van het uitzicht op de omgeving. Wat een fijne manier om de dag te beginnen! Ieder appartement heeft bovendien een eigen berging in de parkeerkelder.

Je woning is geheel toekomstbestendig. Er is geen gasaansluiting meer nodig en de nieuwste richtlijnen omtrent isolatie en energieverbruik zijn toegepast met een energielabel A als bewijs. Beter voor het milieu en je merkt het ook iedere maand aan de lagere energierekening. Zo geniet je zorgeloos van het wooncomfort dat je nieuwe appartement in de Valkenier je biedt.

16 Appartementen type A

Parallel aan de Europalaan komen zestien ruime driekamerappartementen type A, zowel aan de zijde van de Europalaan als aan de binnenzijde van het project. Al deze appartementen beschikken over een royale leefruimte en een fijn terras of balkon. Gebruiksoppervlakte: 104-106 m2.

5 Appartementen type B

Eveneens parallel aan de Europalaan komen vijf moderne tweekamerappartementen in type B met een ruim terras of balkon waar je heerlijk geniet van de middag- en avondzon. Gebruiksoppervlakte: 78 m2.

4 Appartementen type C

Aan de Valkenierstraat komen vier moderne tweekamerappartementen in type C met een groot terras of balkon op het zuiden. Gebruiksoppervlakte: 75 m2.

14 Appartementen type D

Parallel aan de Valkenierstraat komen veertien moderne driekamerappartementen type D. Ze krijgen een royale woonkamer, slaapkamers aan de rustige binnenplaatszijde en een terras of balkon op het zuiden. Gebruiksoppervlakte: 100-112 m2.

2 Appartementen type E

Op de hoek aan de Europalaan komen twee moderne, ruime driekamerappartementen type E. Ze krijgen een royale leefruimte en twee ruime terrassen of één balkon met middag- en avondzon. Gebruiksoppervlakte: 106/ 125 m2.

5 Appartementen type F

Op de hoek van de Europalaan en de Valkenierstraat komen vijf ruime driekamerappartementen type F. Ze krijgen een royale leefruimte, grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een ruim terras/ balkon op het zuiden met vrij uitzicht op de verdiepingen. Gebruiksoppervlakte: 128-143 m2.


Zes types appartementen in de Valkenier