window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8');

Appartementen in de Valkenier (vanaf €442.500 v.o.n.)

In totaal komen er 46 appartementen beschikbaar in de Valkenier. Kenmerkend voor deze appartementen is de ruime opzet, het gemak van gelijkvloers wonen en de luxe badkamer met Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen. Geheel gericht op je comfort dus! De appartementen bevinden zich in het elegante gebouw dat opvalt door de bijzondere architectuur met verspringende woonlagen, die trapsgewijs zijn opgebouwd.

Je appartement bereik je via de trap en de lift, dus ook als je op de vierde – en bovenste – verdieping woont, sta je zó bij je voordeur. Je auto heeft een eigen plek in de half verdiepte parkeergarage; veilig en uit het zicht. Geniet vanaf je ruime terras of balkon van het uitzicht op de omgeving. Wat een fijne manier om de dag te beginnen!

Je woning is geheel toekomstbestendig. Er is geen gasaansluiting meer nodig en de nieuwste richtlijnen omtrent isolatie en energieverbruik zijn toegepast met een energielabel A als bewijs. Beter voor het milieu en je merkt het ook iedere maand aan de lagere energierekening. Zo geniet je zorgeloos van het wooncomfort dat je nieuwe appartement in de Valkenier je biedt.