window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8');

Rijwoningen in de Valkenier – 100% verkocht

In de Valkenier komen in totaal 16 rijwoningen, verdeeld over 3 blokken en resulterend in 6 hoekwoningen en 10 tussenwoningen. Geniet van een ruime woning met drie woonlagen, een tuin met berging op het noordoosten en een eigen parkeerplaats voor je auto. Ruimtelijk wonen, in een autoluwe woonomgeving en van alle gemakken voorzien.

De open woonruimte op de begane grond is rijkelijk voorzien van raampartijen, waardoor heerlijk veel licht binnenstroomt. Deze ruimte vormt het levendige middelpunt van de woning om te koken, eten, spelen en natuurlijk ook ontspannen. Plof bijvoorbeeld neer op een zachte bank als de kleintjes op bed liggen en het werk is gedaan. Toekomstige bewoners bepalen helemaal zelf hoe hun keuken eruit ziet, van een moderne, strakke uitvoering tot een robuust en industrieel ontwerp. Eén ding is zeker, met een keuken naar wens wordt koken iedere dag een feestje.

Op de eerste verdieping vind je de fraai ingerichte badkamer. Met Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen heeft de badkamer een prachtige uitstraling en een hoge mate van kwaliteit. Ook zelf een badkamerinrichting uitkiezen, is mogelijk. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een vaste trap naar de zolder.