window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8');

Alle rijwoningen zijn verkocht

De inschrijving voor de rijwoningen is gesloten.

Verkoopbrochure
rijwoningen

Alle informatie over de woningen en het verkoopproces

Verkoopbrochure rijwoningen de Valkenier

In de digitale brochure staat meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Via de bovenstaande knop kun je de brochure op je computer of je mobiele apparaat bekijken. Of bekijk de woningen via deze website. Een papieren exemplaar van de brochure kun je opvragen bij de makelaar.

Download hier de brochure

Met Ons Makelaars

Het aanspreekpunt voor jouw vragen

Met Ons Makelaars

De verkoop van de woningen verloopt via Met Ons Makelaars. Olaf Rekoert is het aanspreekpunt voor jouw vragen. We adviseren je alle vragen op een rijtje te zetten en daarna contact op te nemen met de makelaar. Dat kan info@metonsmakelaars.nl.

Heb je interesse in een van de woningen dan kun je het inschrijfformulier invullen en vóór 11 maart 17:00 uur inleveren bij Met Ons Makelaars, Luikerweg 21 5554 NA Valkenswaard of via info@metonsmakelaars.nl.

Hypotheekadvies

Samen bekijken we jouw of jullie mogelijkheden

Hypotheekadvies

Het is verstandig om vooraf te weten wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Dan weet je precies of de woning van jouw dromen ook financieel haalbaar is.

Interesse?

Zo werkt de inschrijving

Interesse? Vul het inschrijfformulier en de financiële zekerheidsstelling in en lever deze vóór 11 maart 17:00 uur in bij de makelaar.

Op de volgende manier kun je inschrijven:
1. Download het inschrijfformulier en financiële zekerheidsstelling op jouw pc/laptop
2. Print dit formulier of vul het digitaal in
3. Controleer of alle velden ingevuld zijn
4. Onderteken het formulier
5. Lever dit vóór 11 maart 17:00 uur in bij Met Ons Makelaars,
Luikerweg 21 5554 NA Valkenswaard of via info@metonsmakelaars.nl.

Ingeschreven?

Hoe gaat het verder?

Ingeschreven? Hoe gaat het verder?

Na de deadline gaan de makelaar en projectontwikkelaar samen de formulieren doornemen. Ervaring leert dat er vaak meerdere geïnteresseerden zijn voor een woning. Dat betekent dat we een keuze moeten maken. Als je niet direct in aanmerking komt voor de woning van jouw keuze, kom je op de reservelijst.

Carsharing

Een auto op elk moment

Als bewoner van De Valkenier kunt u over een elektrische auto beschikken op het moment dat u het nodig heeft. U kunt 24/7 de auto reserveren via de Driessen Carsharing app. Optimaal duurzaam, kostenbesparend en effici nt.

Download voor meer informatie de folder