window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8');

Voorspoedige verkoopstart de Valkenier

Drie weken na de start verkoop van het project de Valkenier in Valkenswaard is reeds 75% van alle woningen verkocht. Alle 16 rij- en hoekwoningen zijn verkocht. Er zijn nog slechts enkele van de totaal 46 appartementen beschikbaar. Van Stiphout Projectontwikkeling ontwikkelt dit nieuwbouwproject op de locatie van de voormalige autogarage Driessen Autogroep op loopafstand van het centrum.

13 april 2022

Interessant woonproduct voor meerdere doelgroepen
De variatie in appartementen zorgt voor een interessant woonproduct voor meerdere doelgroepen. De 2- en 3-kamerappartementen met ruime buitenruimte zijn verdeeld over 4 etages. Ze bestaan uit 6 typen met gebruiksoppervlaktes van 75 m2 tot 143 m2. Alle appartementen beschikken bovendien over een eigen parkeerplaats en een berging in de parkeerkelder.

Gevoel van thuiskomen
In het ontwerp van Dennis van Klij, architect bij Marquart Architecten, staat het gevoel van thuiskomen centraal. Het plan kenmerkt zich met eigentijds metselwerk en bijzondere architectonische accenten. De verspringingen in de gevel van het appartementencomplex zorgen voor een speels effect en brengen diepte en textuur. De roodbruine en witte bakstenen optimaliseren het ontwerp en geven het gebouw nog meer cachet. De grote ramen en ruime balkons bieden een maximale connectie met buiten.

Meer informatie over een appartement kopen?
Makelaar: Met Ons Makelaars, Luikerweg 21 Valkenswaard, tel. 040-2043910