window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GY7MNL57H8');

Vaststelling bestemmingsplan

Op 25 november is het bestemmingsplan vastgesteld door de gemeenteraad van de gemeente Valkenswaard. Met dit plan krijgt Valkenswaard er een prachtig woonaanbod voor een brede doelgroep bij. We kunnen niet wachten om de plannen uiteindelijk te realiseren.

25 januari 2022

Het plan bestaat in totaal uit 62 woningen. Het appartementencomplex op de hoek Europalaan- Valkenierstraat biedt ruimte aan 46 appartementen met verschillende oppervlakten en prijsklassen. Onder het gebouw komt een parkeerkelder bestemd voor de bewoners. De rijwoningen komen aan de achterzijde van het perceel.

De start verkoop staat geprognotiseeerd voor het eerste kwartaal van 2022. Met Ons Makelaars is de projectmakelaar die u kan adviseren en uw vragen kan beantwoorden. Vanaf het moment dat de verkoop van start gaat, zullen ook de belangrijkste verkoopdocumenten zoals de plattegronden, digitale brochure en de verkoopprijzen beschikbaar zijn. De exacte datum start verkoop zal t.z.t gecommuniceerd worden via de nieuwsbrief en projectenwebsite.